Harmadszor is Máté Napi Sokadalom
Az idén is megrendezésre kerül a Máté Napi Sokadalom Bükkábrányban. A tavalyi évhez hasonlóan rengeteg érdekes látnivaló várja a kilátogató vendégeket.
A program szeptember 21-én délután 1 órától kezdődik a nemrég megújult Béke út ünnepélyes átadásával, majd 2 órától gyülekező az iskola udvarán, és innen fél háromtól indul a sokadalom felvonulása.
3 órától a PAVANE zászlóforgató csoport bemutatóját láthatják az érdeklődők, majd egy fél óra múlva kezdődik a dalos találkozó Bükkábrány, Harsány, Karácsond és Visonta népdalköreinek közreműködésével.
Fél 5-tőll a Napsugár Óvoda és az Arany János Általános Iskola néptánccsoportjának műsora következik, majd Hlad Renáta és Balázs Daniella zenés műsora szórakoztatja a közönséget.
5 órától Vásári Komédia, 6 órától pedig az Alma Együttes koncertje nyújt aktív kikapcsolódást. Este 7 órától a PAVANE Táncegyüttes műsora zárja a napot.
A nap folyamán megtekinthető a Borsod Megyei Jármű Klub kiállítása a rendőrség udvarán, Régi Korok Menyasszonyai kiállítás, valamint a Gárdonyi Géza emlékkiállítás a katolikus parókián.
A műsorok közben kézműves foglalkozás, kisállat simogató, nép játékok és helyi termékek bemutatója és vására várja a jelenlévő vendégeket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com