A Mezőkeresztesi SE felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2013. június 18. kedd, 10:31
Véget ért a Megyei II. osztály Közép csoportjában szereplő Mezőkeresztes felnőtt együttese számára a bajnokság. Most a tavaszi szezonban lejátszott mérkőzésekről készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.

A tavaszi első fordulóban a keresztesiek hazai pályán fogadták Mezőcsát csapatát. A félidei 2-1-es keresztesi vezetést követően a végeredmény 2-2-es gólarányú döntetlen lett. A keresztesi gólszerzők Tarnóczi András és Lakatos Gergő voltak.

Március 10-én a keresztesiek Emőd otthonába utaztak, ahol 5-0-s vereséget szenvedtek el.

A 19. fordulóban, március 24-én az keresztesiek Sajósenye otthonába utaztak, akiktől 3-0-ás vereséget szenvedtek el.

Március 30-án a keresztesiek Sajóörös csapatát fogadták hazai környezetben. A mérkőzést a keresztesiek Tarnóczi András 3, valamint Oláh Sándor, Boros K. Gábor és Budai Norbert 1-1 találata révén
6-2 arányban nyerték meg.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Április 6-án Szirmabesenyő csapata érkezett a mezőkeresztesi sportpályára. A mérkőzés félidejében még a keresztesiek 2-1 arányban vezettek, azonban a végeredmény szintén 2-2-es döntetlen lett. A gólszerzők Tóth Péter és Zelei Bence voltak.

Április 13-án került sor a Mezőkeresztes-Tiszapalkonya találkozóra, amely gól nélküli döntetlennel ért véget.

Április 20-án Tiszakeszi együttese érkezett Mezőkeresztes otthonába, a találkozó szintén 0-0-ás gólarányú döntetlennel ért véget.

A 24. fordulóban április 27-én került sor a Mezőkeresztes-Vatta mérkőzésre. A találkozót a keresztesiek Zelei Bence két találata révén 2-1 arányban nyerték meg.

Elmaradt fordulót pótoltak május 1-én. A keresztesiek Cserépfalut látták vendégül. A mérkőzésen a keresztesiek Lakatos Gergő és Hargitai Ádám találatai révén 2-0 arányban már vezettek, azonban a végeredmény ismét 2-2-es döntetlen lett.

Május 4-én került sor a Mezőkeresztes-Bükkzsérc találkozóra. A találkozón a zsérciek 4-1 arányban nyertek. A keresztesi gólszerző Hargitai Ádám volt.

Május 11-én Bőcs együttese érkezett a mezőkeresztesiek otthonába. A találkozót a bőcsiek 6-0 arányban nyerték meg.

Május 18-án a sajóvámosiak érkeztek Mezőkeresztes otthonába. A találkozót a keresztesiek 5-1 arányban vesztették el. Az egyetlen keresztesi gólt Szilvási Zoltán szerezte.

Május 26-án a szomszédos Mezőnagymihály otthonába utaztak a keresztesiek. A nagymihályiak szereztek vezetést, azonban a keresztesieknek Hargitai Ádám gólja révén sikerült egyenlíteniük. A végeredmény végül 1-1 lett.

Az utolsó hazai mérkőzésükön Szentistván csapatát látták vendégül a keresztesiek. 2-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

Az utolsó fordulóban, június 9-én Harsány otthonába utaztak a keresztesiek. A találkozó 3-1-es harsányi győzelemmel ért véget. A keresztesi gólszerző Hargitai Ádám volt.

A mezőkeresztesiek tehát a tavasszal lejátszott összesen 15 mérkőzésen 2 győzelmet, 6 döntetlent és 7 vereséget könyvelhettek el. A győzelmek közül mind a kettőt hazai pályán értek el, a 6 döntetlennel végződő mérkőzésből 5 hazai környezetben, míg 1 idegenben született, míg a 7 vereség közül 4-et hazai közönség előtt, míg 3-at idegenben szenvedtek el.
A bajnokság végére pedig a 28 ponttal a 13. helyen zárták a bajokságot, összességében 7 győzelemmel, 7 döntetlennel és 16 vereséggel.

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com