Egészségügyi centrum Harsányban
Írta: Eleven Televízió   
2013. június 04. kedd, 07:16
Mintegy 60 millió forintból újul meg a harsányi orvosi rendelő. Az önkormányzat által benyújtott Európai Uniós pályázat pozitív elbírálásáról a napokban értesítették községünk vezetőit. A beruházás eredményeként teljesen átalakul az épület.
Az alapterülete 30 m2-rel nő, emellett átalakul a belső szerkezete is. A mai kor igényeinek megfelelő orvosi, fogorvosi, védőnői rendelőket alakítanak ki, tágas váróteremmel. A fejlesztés során nyílászárócsere, tetőcsere, külső szigetelés, valamint eszközbeszerzés is megvalósul.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
„Az orvosi rendelő helyén hamarosan egy új, 21. századi, európai szintű egészségügyi centrum várja a harsányakat. Nagy öröm számomra, hogy ezen beruházás megvalósulása után elmondhatjuk, hogy településünkön 2010 óta az összes közintézmény (iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, Közösségi Ház, könyvtár, orvosi rendelő) külsőleg-belsőleg bővült és teljesen megújult. Külső szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, korszerű, energiatakarékos fűtési rendszerrel, felújított belső térrel, új burkolatokkal, belső nyílászárókkal, modern eszközökkel rendelkezik.”– mondta el Szabó Gergely Harsány polgármestere.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com