Testületi ülés Mezőkeresztesen
Helyi Hírek (2013.) - Mezőkeresztes
Írta: Eleven Televízió   
2013. május 03. péntek, 11:47
Mezőkeresztes Város Önkormányzatának képviselő - testülete április 26-án pénteken 9 órai kezdettel a Városháza tanácskozó termében tartotta soron következő képviselő-testületi ülését. Az első napirendben ESZI intézményvezetői pályázatok elbírálására került sor. A felhívásra összesen heten jelentkeztek. Ebből hárman rendelkeztek a munka betöltéséhez szükséges végzettséggel és feleltek meg a pályázati kiírás összes kritériumának. Ebből a három főből a testület Gáspárné Hilovszky Évát választotta az intézményvezetői poszt betöltésére.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A második napirendben Mezőkeresztes Város Önkormányzatának 2012. évi költségvetéséről szóló önkormányzati rendelet végrehajtását tárgyalták a jelenlévők. Az ügyrendi és a pénzügyi bizottság előzetesen megtárgyalta és elfogadásra javasolta. A képviselők egyhangúlag támogatták a napirendet.
 
A harmadik napirendben Mezőkeresztes Város Önkormányzatának 2014. évi költségvetési koncepcióját tekintették át a tagok. Az új szabályozás értelmében, már most meg kell határozni a jövő évre vonatkozó elképzeléseket. A képviselők egyhangúlag támogatták a napirendet.
 
A negyedik napirendben Mezőkeresztes Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatát tekintették át a tagok. A törvényi változások miatt egy mondatot ki kellett egészíteni a a szabályzat szövegében. A képviselők egyhangúlag támogatták a napirendet.
 
Az ötödik napirendben a Non-profit szervezetek támogatásáról döntöttek a képviselők. A jövőben a megszavazott pénzösszegeket az érintettek csak részletekben vehetik fel, mindig egy adott tevékenységhez kötve. A képviselők egyhangúlag támogatták a napirendet.
 
Egyebek napirenden belül szó esett a mozgóárusítás szabályainak változtatásáról, a vízközmű vagyon átadás – átvételéről, hulladékgazdálkodási tervről, új térfigyelő rendszer kiépítéséről, majálisról, fásításról, óvoda előtti járdáról.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com