Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Ősfa Fesztivál
Írta: Eleven Televízió   
2013. április 04. csütörtök, 13:09
Az idei évben harmadik alkalommal kerül megrendezésre április 27-én Bükkábrányban az Ősfa Fesztivál. Ebben az évben is színes programokkal várják a Szép Pál Sporttelepre kilátogató vendégeket.
Délután 13:00 órától minden lakost várnak egy finom ebédre, ezzel egy időben elkezdődik a Bükkábrány – Hatvan bajnoki labdarúgó mérkőzés.
14:00 órától elkezdődnek a programok színpadon. Elsőként Tállai András a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és Szalai Szabolcs a község első embere mond köszöntőt, majd a helyi óvodások és iskolások műsora következik. Őtet követi a népdalkör, majd a A jóság három próbája - Hlad Renáta és Balázs Daniella gyermekműsora következik. Ezek után Leblanc Győző és Tóth Éva operett előadását hallgathatják meg a jelenlévők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Őket követi a színpadon Pál Dénes a Vocie tehetségkutató műsor nyertese, majd este 17:30-tól lovasbemutatók várnak az érdeklődőkre. Akiket inkább mozognának egy kicsit azok az alakukat formálhatják majd Rubint Rékával.
Az est fénypontjának számító Neoton koncert előtt, Balázs Daniella és Hlad Renáta showműsora szórakoztatja a jelenlévőket. Az est zárásaként 20:30-kor tűzijátékban gyönyörködhetnek akik kilátogatnak a programokra.
Egész délután folyamán dodgem, légvár, trambulin, óriáscsocsó, szumó és boxring is várja a kicsiket és nagyokat, mindezt díjmentesen vehetik igényben a szórakozni vágyók. 15:00 órától a felállított jurta sátrakban kézműves foglalkozással várják az ügyeskezűeket, 14:00 órától pedig egy fotókiállítást is megtekinthetnek a Bányász Emlékház udvarán Bükkábrány múltjáról, valamint egy vadászkiállítást.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com