Nyílt tanítási napok a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2013. március 22. péntek, 09:41
Bükkábrányban az idei évben március 19-én és 20-án tekinthettek be a szülők a tanítási órán folyó munkába. A nyílt tanítási napok alatt a szülők, nagyszülők, napközis pedagógusok lehetőséget kapnak, hogy személyesen is megtapasztalják, mi is történik a tanítási órák keretein belül.
Ez ebben a tanévben sem volt másképp. A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy nagy az érdeklődés a nyilvános órák iránt, főként az alsó tagozatos gyermekek tanórái voltak látogatottabbak. Különösen az első osztályos tanulók és szüleik, nagyszüleik számára volt ez a pár óra különleges, és talán a legnagyobb izgalommal teli. Az elsősök tekintetében először fordult elő, hogy a tanítási órán a hozzátartozóik is részt vettek. Büszkén mutatták meg, hogy már eligazodnak a „betűk országában”, megtanultak olvasni és számolni.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Fontos napok ezek, hiszen a szülő betekintést nyer az iskolai nevelő és oktató munka mindennapjaiba, megismeri személyesen a tanítási órák lefolyását, tájékozódik közvetlenül gyermeke és az osztályközösség iskolai életéről. A szülőktől érkező visszajelzések pedig nagyban segítik az oktató, nevelő munkát.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com