Március 15-ei rendezvények térségünkben
Írta: Eleven Televízió   
2013. február 27. szerda, 13:30
Az idei évben is megemlékeznek a 165 évvel ezelőtt Pesten kitört forradalom, majd azt azt követő szabadságharc eseményeire.
Bükkábrányban március 15-én 10.00 órától az iskola tornatermébe várnak minden érdeklődőt. A megemlékezésen ünnepi beszédet mond Szalai Szabolcs Bükkábrány község polgármestere. A műsorban közreműködnek az Arany János Általános Iskola diákjai, az Arany János Általános Iskola néptánccsoportja valamint aHagyományápoló Egyesület is.
Az ünnepség után koszorúzás kezdődik a Polgármesteri Hivatal előtti emlékműnél.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Mezőnyárádon március 14-én 14.00 órakor kezdődik az a megemlékezés amiben az általános iskola 5-6. osztályos tanulói felelevenítik a forradalom és szabadságharc eseményeit. A műsort koszorúzás követi a könyvtár falán elhelyezett emlékműnél.
Mezőkeresztesen március 15-én 10.00 órára várnak szeretettel minden érdeklődőt a Művelődési Házba az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre. Az ünnepi megemlékezés programjai között szerepel az óvodások, a Kamara Kórus majd az iskolások végül pedig a Férfi Kórus műsora. Az ünnepi köszöntő után koszorúzás veszi kezdetét a Petőfi és a Kossuth szobornál.
 
 
Nagyításhoz kattintson a képre!
 
 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com