Loptak, de nem élvezhették tettük gyümölcsét
Írta: Eleven Televízió   
2013. február 26. kedd, 17:05
Egy mezőkövesdi Kft. üzemcsarnokából ismeretlen tettes egy nagy értékű hegesztő berendezést tulajdonított el 2013. február 13-án. A bejelentést követően a rendőrök alapos felderítő munkába kezdtek. Ennek eredményeként másnap egy helyi lakóház átkutatása során két hegesztőt is találtak, melynek eredetéről az ott lakó 25 éves P.Szilárd először nem tudott hitelt érdemlően nyilatkozni.
A nyomozók célirányos kérdésinek hatására aztán elmondta, hogy a Kft-nél dolgozik és ő tulajdonította el a gépeket. Szándéka szerint azokat az interneten adta volna el és már két ajánlattevő is akadt. A rendőrök azonban épp idejében léptek közbe, így az adás-vétel meghiúsult.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást a 25 éves férfival szemben.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei három személyt igazoltattak 2013. február 13-án a Szomolyai úton, akik két, rogyásig megpakolt kerékpárt toltak. Előkerült tőlük 35 szőlőkaró, különböző méretű deszkák, ásólapát, három vödör, kaszapenge, kályhacső. A járőrök kérdésére elmondták, hogy a város külterületén, különböző telkekről szedték össze a rakományt, amit értékesíteni akartak.
A hatóság szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétsége miatt indított eljárást a helyi lakos 20 éves T.Richárd és a 45 éves F.Csillával valamint 15 éves fiatalkorú társukkal szemben.
 
Forrás. BAZ Megyei Rfk. Kommunikációs Iroda
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com