Farsangi mulatság a mezőkeresztesi óvodákban
Írta: Eleven Televízió   
2013. február 11. hétfő, 09:13
2013. február 8-án farsangi mulatságot tartottak a mezőkeresztesi Harmatcsepp Napközi Otthonos Óvoda Szentistván úti tagóvodájában. Már nagy izgalommal készültek a gyerekek erre a napra.
A Virág-csoport egy műsorral is kedveskedett amiben a jó meleg Afrikába kalauzolta a többi óvodás gyermeket. Az afrikai vadállatok levonulása után mindkét csoportban egyéni jelmezesek bemutatására került sor. Ezt követően a mulatság részeként minden kis nebuló táncolhatott illetve játszhatott.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Másnap február 9-én a József Attila úti tagóvoda gyermekei is hasonló farsangi mulatságban vehettek rész. Itt a Macis-csoport készült egy kis meglepetéssel a szép számmal összegyűlt nézőseregnek. A nyitó jelenet révén képzeletben mindenki elrepülhetett a télből a tavaszba. A műsort követően minden csoport bemutathatta az egyéni jelmezeseit. Az idén is rengeteg szép és kreatív jelmezek bizonyították készítőik ügyességét. A mulatság végén pedig mindenki kedvére táncolhatott, illetve a versenyjátékok is vártak a bátrabbakra.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com