Rendőrök adták vissza a sértett ellopott pénzét
Írta: Eleven Televízió   
2013. február 01. péntek, 14:01

Egy betöréssorozat végére tett pontot a Mezőkövesdi és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság közös akciója. A három elkövetőt elfogásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség, egyben a hatóság kezdeményezte előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelését. 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság betöréses lopás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A tettesek 2013. január 29-én a késő esti órákban behatoltak egy mezőkövesdi családi házba, ahonnan készpénzt, ékszereket és több csomag kávét tulajdonítottak el, majd elmenekültek a helyszínről.
A rendőrségi adatgyűjtés eredményeként felmerült annak a gyanúja, hogy a bűncselekményt egy helyi és két sarudi tettes követte el. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság és a Füzesabonyi Rendőrkapitányság közös erőfeszítésének eredményeként rövid időn belül elfogták a férfiakat. Az elkövetőknél a rendőrök megtalálták az ellopott pénzt.
A sarudi férfiak több hasonló módon elkövetett bűncselekménnyel is meggyanúsíthatóak, amelyeket Heves megye területén követtek el, így velük szemben az illetékes hatóság folytatja az eljárást, a 20 éves mezőkövesdi betörővel szemben pedig a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.
 Az eset további érdekessége, hogy a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon 2013. február 1-jén adták át a sértettnek a tőle ellopott készpénzt, így a kár nagy része megtérült.

(forrás: BAZ MRFK Kommunikációs Iroda)
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com