Újabb biztonsági intézkedés Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2013. január 31. csütörtök, 08:15
A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. január 30-án is kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsére érkezett bejelentés a kora délutáni órákban, miszerint a település egyik utcájában egy magatehetetlen személy fekszik a járdán. A helyszínre érkező járőrök hanyatt fekve, erősen ittas állapotban találtak rá egy általuk ismert 62 éves helyi férfira. A személynek szemmel látható sérülései nem voltak, de a feltett kérdésekre nem reagált. Mivel fennállt a kihűlés veszélye, ezért a rendőrök biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálatot, akik a férfit egészségügyi ellátása érdekében kórházba szállították.

Óvó intelem!

A Rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A Rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor telefonáljanak az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

Forrás: BAZ MRFK Kommunikációs Iroda
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com