Lapáttal fogadta a polgárőrök köszönését
Írta: Eleven Televízió   
2013. január 15. kedd, 10:43

Egy zsákot cipelő személyre lettek figyelmesek éjjel a polgárőrök Sály pincesorán. A megszólított fiatalember azonban agresszívan viselkedett és a polgárőrökre támadt: mint utóbb kiderült a zsákban betörésből származó használati tárgyak voltak. A kereket oldott férfit három nappal később a rendőrség elfogta és őrizetbe vette.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Sály pincesorán 2013. január 11-én éjjel a szolgálatban lévő polgárőrök egy zsákot cipelő személyre lettek figyelmesek. Ezt látván, közölték vele, hogy a helyi polgárőr egyesület tagjai és kérdőre akarták vonni a zsák tartalmával kapcsolatban, mire az szélnek eredt.

A polgárőröknek sikerült beérniük a fiatalembert, aki agresszívan szidalmazni kezdte és megrúgta egyiküket. A közfeladatot ellátó személy gázsprayt használva próbálta a támadást elhárítani és telefonon értesíteni akarta a rendőrséget, de az elkövető a telefont is kiverte a kezéből.
A személy ezt követően egy lapátot magához véve akarta a polgárőröket bántalmazni, mellyel hadonászni kezdett irányukba.
Az események után kereket oldott férfit három nap múlva a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrsének járőrei elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. Vele szemben – egy lakatlan ingatlanból történt, szabálysértési értékre elkövetett - betöréses lopás és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.
A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett 16 éves sályi fiatalember előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com