Karácsonyi ünnepségek a mezőnyárádi intézményekben
Írta: Eleven Televízió   
2012. december 23. vasárnap, 16:03
A mezőnyárádi óvodások izgatottan gyülekeztek óvodájuk előterében december 18-án, kedden. A két csoportba járó gyerekeket a szépen felöltöztetett karácsonyfa köré ültették az óvónénik, majd a legkisebbek, utánuk pedig a középső- és nagycsoportos korú gyerekek mondták el verseiket, illetve énekszóval tették hangulatossá az ünnepi délelőttöt.
Az óvónénik a végén csillagszórókat gyújtottak, ennek fénye mellett az összes óvodás együtt dalolt.
Karácsonyi ünnepséget rendeztek a Szederkényi Anna Tagiskolában is, december 21-én. A tanulók verssel, tanulságos jelenetekkel, tánccal, hangszeres zenével, énekléssel hozták el a szeretet ünnepének hangulatát.
Nem maradhatott el a tanárok hagyományos éneklése sem, amely után Tóth Sándor tagintézmény-vezető mondott ünnpi köszöntőt.
Végül a Szülői Munkaközösség nevében Korpás Zoltánné nyújtotta át a szülői közösség ajándékát az osztályok képviselőinek.
Az ünnepség után még egy örömteli, megható esemény következett: az iskola folyosóján felállított karácsonyfa előtt adta át Kassainé Szilágyi Éva tanárnő azt az összeget, amelyet az elmúlt hetekben a Mezőnyárádon elhelyezett pénzgyűjtő üvegekbe dobtak be az embererek
Német Dorottya Henrietta gyógyulásának elősegítésére.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!