Mikulás-járás Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2012. december 14. péntek, 10:16
Nemigen volt ideje unatkozni elmúlt héten a Mikulásnak, miután landoltak a rénszarvasok Mezőkeresztesen.
December 5-én első útja a Kossuth Lajos Általános Iskola alsós diákjaihoz vezetett. Itt miután az osztályok zenés, táncos műsorát meghallgatta és megnézte, maga is mikrofont ragadott és alaposan kikérdezte a nebulókat, ki hogy viselkedett az elmúlt egy év alatt. Ezek után pedig kiosztásra kerültek az ajándékok is.
Az igazi nagy munka 6-án kezdődött. Ekkor ugyanis a délelőtt folyamán előbb a Szentistváni úti óvoda gyermekei fogadták versekkel és dalokkal a Mikulást, majd pedig a József Attila úti ovi volt a következő állomás, ahol szintén nagy örömöt okozott minden gyerkőcnek a látogatás. Természetesen az ajándékok kiosztása ezeken a helyszíneken sem maradhatott el. Sőt ha mindenki jól viseli magát jövőre is, az ígéret szerint
újabb látogatásra és ajándékokra lehet majd számítani.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Szintén 6-án délután már a helyi IKSZT-ben rakta ki a csomagokat az asztalra Mikulás bácsi. A Kisebbségi Önkormányzat rendezvényén részt vevő gyerekek sem tértek haza üres kézzel, különösen az nem, aki külön verssel vagy énekkel is megköszönte a kapott csomagot.
8-án szombaton ismét az IKSZT volt a helyszín. Délután 3 órától kézműves foglalkozással, póló festéssel és büfével vártak a szervezők minden érdeklődőt, kicsiket, nagyokat egyaránt. Akinek pedig filmet volt kedve nézni, azt is megtehette amíg a Mikulás érkezésére várt. Túl sokat azonban sem arra, sem a csomagok kiosztására nem kellett várni, hiszen ezúttal is csomaggal a kezükben távozhattak a résztvevők.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!