Fűkaszát, paprikát, paradicsomot lopott
Írta: Eleven Televízió   
2012. október 02. kedd, 11:58
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nagyobb értékre üzletszerűen, illetve szabálysértési értékre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt folytat eljárást egy 50 éves mezőkeresztesi férfival szemben.
A rendelkezésre álló információk alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt hónapokban több lopást is elkövetett Mezőkövesd területén, elsősorban családi házak zárt kertjéből.
Számlájára írható többek között egy közel 300.000 forint értékű motoros fűkasza eltulajdonítása is. A város belterületén egy helyi alkalmazott fűkaszával dolgozott. Mikor az illemhelyre ment, egy kibetonozott árokba letette a szerszámot, amit visszaérkezésekor már nem talált. Gyanú merült fel azzal kapcsolatban, hogy a bűncselekményt egy mezőkeresztesi férfi - aki már nem ismeretlen a hatóság előtt - követhette el. Kihallgatása során a tolvaj elismerte a lopást, de a szerszámot elmondása szerint tovább adta.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Néhány nap leforgása alatt több bejelentés is érkezett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, miszerint zárt kertekből zöldségféléket, közel 130 kiló paradicsomot és mintegy 100 kiló paprikát tulajdonítottak el. Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a lopásokat ugyanaz a férfi követte el, aki a fűkaszát is elemelte. Az 50 éves mezőkeresztesi férfi kihallgatása során beismerte tettét. Cselekményéért a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, egyben indítványozta előzetes letartóztatásba vételét, melyet ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró elrendelt.

Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!