Elkészült Bükkábrány új dísztere
Írta: Eleven Televízió   
2012. július 18. szerda, 09:39
A közelmúltban vehették birtokba az ábrányiak a felújított II. András teret, amelynek felújítási munkálatai mintegy nettó 15 millió forintos önerőből valósultak meg.
A korábbi híradásokban már említett munkák gyakorlatilag teljes egészében befejeződtek. Beindult a középen elhelyezett szökőkút is, amelynek környékén napközben és az esti órákban egyre több ember keres enyhülést a meleg ellen. Ennek tőszomszédságában egy ősi mocsárciprus törzs kapott helyet egy erős üveglap alatt elhelyezve.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az új buszmegálló mögött kialakított piactéren lévő asztalokat egyelőre inkább még csak az autóbuszra várakozók veszik igénybe, de remélhetőleg hamarosan az áruikat kínálók is hasznos területre találnak itt. Nem marad kihasználatlanul az a bolt mögötti terület sem, ahonnét az asztalok elszállításra kerültek. Itt egy zúzalékkal megterített parkoló kialakítását kezdi majd meg hamarosan az Önkormányzat.
A katolikus Egyházközséggel közösen valósult meg a templom kerítésének felújítása, melynek fém elemeit előbb szemcseszórással szabadították meg az előző festékrétegektől, majd új, időtálló bevonatot kaptak.
A tér teljes területét ezentúl külön kiépített térfigyelő kamera rendszer figyeli, védendő az értékeket az esetleges vandalizmus ellen és remélhetőleg megfelelő visszatartó erőt képviselve a randalírozni kívánók számára.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!