Óvodai ballagás Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 13. szerda, 18:40
A mezőkeresztesi József Attila úti óvodában 1/2 10-kor gyülekeztek a gyerekek és a szülők, hogy részt vegyenek az intézmény tanévzáró ünnepélyén és elbúcsúztassák azt a 23 gyereket, akik szeptembertől már nem itt, hanem az iskola első osztályában kezdik a tanévet.
A legkisebbek egy állatokról szóló vidám műsorral, a középsősök pedig a "Tavaszi hajnal köszöntő" című előadással engedték útjukra az oviból immár kinőtt társaikat. A búcsúzó nagycsoportosok egy népi ihletésű lakodalmas játékkal köszöntek el, mielőtt utoljára végig járták az ovi termeit és udvarát.
Az ünnepség végén Czirják Károlyné az intézmény vezetője gratulált mindazoknak a gyerekeknek, akik az év folyamán kiírt pályázatokon eredményesen szerepeltek, illetve köszönte meg a szülők segítő munkáját.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A város másik óvodájában, a Szentistváni úton délután 1/2 5-kor köszöntek el óvodájuktól a nagyobbak, akiket előbb a még maradó másik csoport tagjai köszöntöttek versekkel, dalokkal. Az elköszönő leendő iskolások pedig egy pönkösdölő játékkal búcsúztak.
Ezek után pedig ők is énekelve sétáltak végig az intézmény kertjében, ahol az elmúlt három év nagy részét tölthették.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!