Megnyerték a Bükk-kupát a bükkábrányi iskolások
Helyi Hírek (2012.) - Bükkábrány
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 06. szerda, 10:58
Idén 2012. június 01-én Harsány adott otthont a Bükk-kupának. A tanév végi legnagyobb versenyen a házigazdán kívül Bükkaranyos, Bükkábrány, Bükkszentkereszt és Kisgyőr csapatai mérhették össze atlétikából, labdarúgásból és kézilabdából tudásukat és ügyességüket.
A rendezvényt Szabó Gergely Harsány község polgármestere nyitotta meg.
A kupa először atlétikai versenyszámokkal kezdődött: 60m és 80m-es gyorsfutások, 300m és 400m-es futások, és távolugrás. A versenyre a Bükkábrányi Általános Művelődési Központ az 5-6. osztályból, és a 7-8. osztályból külön-külön egy-egy fiút és lányt indított.
Ezután az 5-6. osztályos fiú labdarúgás, a 7-8. osztályos fiú labdarúgás, és az 5-8. osztályos lány kézilabda csapatsportágakban folytatódott a megmérettetés.
Természetesen a győzteseket érmekkel, illetve oklevéllel jutalmazták. A gyermekek mindent beleadtak a versenybe, aminek meg is lett az eredménye: Atlétikában összesítésben első helyen végzett Bükkábrány, a csapatsportokban pedig az 5-6. osztályos fiúk második, a 7-8. osztályos fiúk szintén második, míg a lányok kézilabdában harmadik helyen végeztek. Így összesítésben az "Arany" tanulók elnyerték a Bükk-kupát!
Gratulálunk a lányoknak és a fiúknak! A szervezők külön köszönetüket fejezik ki Kovács Attilának és Péntek Anettnak a csapatok melletti segítségükért, valamint a helyi polgárőrségnek a kíséretért!
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Térkép



Forrás


Eleven Televízió honlapja (http://www.eleven.bvmedia.hu)
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!