Bükkábrányi nevelő lett az év tanára
Írta: Eleven Televízió   
2012. június 05. kedd, 07:22
Idén 10. alkalommal rendezték meg a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás által szervezett  Pedagógusnapot Mezőkövesden. Az ünnepség keretében díjakkal, kitüntetésekkel ismerték el a kiemelkedő munkát végző tanárok munkáját.
A rendezvényen az óvodások és a diákok ünnepi műsorát követően Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet, amelyen köszöntötte a pedagógusokat e jeles nap alkalmából. A köszöntő gondolatok után adták át a különböző elismeréseket, díjakat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Több bükkábrányi nevelőt is javasoltak díjra, mint Kurucz Miklósnét az év óvónője díjra valamit Hegedűsné Kovács Anitát az év tanítója díjra.
"Az év tanára" elismerő díjban részesült Bodzán Jánosné tanárnő. Több évtizedes nevelő-oktató munkájának elismerő díszoklevelét és serlegét Szalai Szabolcs polgármester úr adta át az ünnepség keretében. Az elismerő díjra az iskola vezetése, a szülői munkaközösség és a diákönkormányzat támogatásával terjesztette fel a tanárnőt.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!