Alapítványi bál Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2012. február 23. csütörtök, 13:14
A Bükkábrányi Általános Művelődési Központ szervezte az idei évben is azt a jótékonysági bált, amelyre február 18-án várták a résztvevőket.
Az általános iskola tornatermében este 7 órakor vette kezdetét a mulatság. A vendégek köszöntése után tervezett teljes nyitó műsor sajnos elmaradt a gyerekek sorozatos megbetegedései miatt. Az intézmény eddigi tevékenységéről annak igazgatója, Derekasné Orosz Andrea számolt be a jelenlévőknek és köszönte meg minden vendégnek és támogatónak azt a támogatást, amely egyrészt adományokból, másrészt a belépők árából jött össze és amelyet az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány javára fordítanak majd a szervezők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A bál fővédnöke Kosik János vállalkozó volt, aki beszédében hangsúlyozta az Ábrányi gyökerek és a szülőhelyhez való kötődés fontosságát. A vendégeket finom vacsorával várták ezen az estén. A vacsora után az iskola nyolcadikos diákjai nyitották meg a táncos mulatságot egy különlegesen koreografált keringővel, majd pedig a koktélbár és a büfé mellett a Sorompó zenekar gondoskodott éjszakába nyúlóan a jó hangulatról.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!