Nem tudni,mikor javul a Vasút út állapota Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2012. január 24. kedd, 17:00

2011.decemberében Mezőnyárád község önkormányzata megkereste a Vasút út állapotával kapcsolatban a Magyar Közút Noprofit  Zrt.-t. Ők az alábbi tájékoztatást adták:

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
"A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országos közutak leromlott állapotáról, így a 33306. jelű vasútállomáshoz vezető úton keletkezett burkolat hibákról, kátyúkról is tudomása van Társaságuknak és természetesen megértéssel vagyunk az önkormányzatunk felé.
Az önkormányzat által kifogásolt problémás útszakaszokat nyilvántartjuk és az Útpénztárból részünkre biztosított forrás rendelkezésre állása esetén, ezen útszakaszok felújítását rangsorolva szerepeltetjük az éves létesítmény jegyzékünkben, de a rangsor összeállításánál elsőbbséget kell, hogy élvezzenek a nagy teher és személygépjármű forgalmat lebonyolító egy és kétszámjegyű főutak balesetveszélyes útszakaszai.


A burkolathibák megszüntetésére a téli üzemeltetési időszakot követően tavasszal kerülhet sor, addig kérjük a lakosság szíves megértését.
Társaságunk lehetőségeikhez mérten igyekszik megszüntetni a úthálózatán keletkezett balesetveszélyes kátyúkat, de jelen időszakban legfontosabb feladatunk a téli síkosságmentesítés."


 
 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!