Közmeghallgatás Mezőkeresztesen
Helyi Hírek (2011.) - Mezőkeresztes
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 19. hétfő, 13:35
Mint minden évben idén is közmeghallgatást tartott Mezőkeresztes Város Önkormányzata. December 9-én 18 órától a felújított művelődési házban. A megtartott ülésen, a polgármester és jegyző mellett a képviselő-testület tagjai várták a lakosság felvetéseit, kérdéseit.
Elsőként Dr. Dózsa György, a település polgármestere köszöntötte az érdeklődőket, majd értékelte ki az elmúlt évet. Részletes pénzügyi beszámolóra is sor került, néhány a lakosság számára érdeklődésre számot tartó kérdésben. Többek között a szociális kiadásokról, civil szervezeteknek juttatott támogatásokról. Elhangzott az is, hogy a 2010. évben a város több mint 1 milliárd forintból gazdálkodhatott. Szó esett még az elmúlt időszakban lezajló rendezvényekről, beruházásokról és a jövőbeni tervekről is.
A lakosság részéről felmerülő kérdések, felvetések igen széles körűek voltak. Érintették többek között a szennyvíz rendszer kérdését, a felszíni csapadékvíz elvezetést, közbiztonságot, főutcai fák állapotát. A kérdésekre Dr. Dózsa György polgármester válaszolt, valamint a közbiztonságot érintő kérdéskörben a rendőrség részéről jelen lévő Minka László rendőr százados, főnyomozó reagált az elhangzottakra.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!