Levesbe való készült a Tornácos Házban
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 01. csütörtök, 16:50
Ki ne szeretné a finom, csigatésztával tálalt húslevest, amely általában ünnepi alkalmakkor kerül az asztalra. Sajnos azonban manapság már leginkább csak a gyári készítésű csigatésztával találkozhatunk a boltok polcain.
Ezen szerettek volna, ha kicsit is, de változtatni Bükkábrányban azok az asszonyok, akik a Tornácos Házban jöttek össze elmúlt hét pénteken. Szinte minden generáció képviseltette magát a jelenlévők között, a tészta meggyúrása és nyújtása viszont leginkább az idősekre maradt, nem mintha a fiatalabbak nem megbirkóztak volna vele. Némi darabolás után pedig mindenki elé odakerült az apró tészta, hogy ügyes kezek valódi levesbe valót formáljanak belőle.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az estébe nyúló elfoglaltság célja nem csak a tészta előállítása volt, hanem az is, hogy egy kicsit felelevenedjen a néhány évtizeddel ezelőtt még természetesnek számító jó hangulatú téli esték emléke is.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!