Testületi ülés volt Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. október 27. csütörtök, 13:02
Október 26-án tartotta Bükkábrány község képviselő – testülete soron következő ülését. Az ülésen összesen 4 napirendi pontot tárgyaltak a résztvevők.
Elsőként a Bükk-Térségi LEADER egyesület alapításáról döntöttek egyhangúlag a jelenlévők.
Második napirendi pontban egy pályázat benyújtásáról tárgyaltak ami több energiaudvar megvalósítását célozza. Az önkormányzat a hivatal mögötti területen egy napparabola és a hozzá tartozó töltőállomás és energiatároló felállítását tervezi még az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány az óvodában napelemes kiserőmű és a hozzá tartozó tárolóegység megvalósítását célozta meg.
Mindkét pályázat benyújtását egyhangúlag támogatta a képviselő-testület.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Harmadikként egy formai javítást szavaztak meg egyhangúlag a képviselők, miszerint az eddig két helyrajzi számmal rendelkező, az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan mostanra egy helyrajzi számmal rendelkezik, így lehetővé vált a 288/4-es helyrajzi számú műszerház értékesítése.
Negyedik pontban az indítványok és javaslatok között szerepelt, hogy az iskola felújítási munkálatai befejeződtek, a következő héten megkezdődik a parkolók kialakítása az udvaron, így az ismét munkaterület lesz.
A sportöltöző létesítésénél lejárt a közbeszerzés, az ajánlatok elbírálása folyik, valamint Kovács Attila beszámolt arról, hogy megkezdték az öltöző előkészítését a felújításhoz.
Szó esett még arról is, hogy az ünnepekre való tekintettel megkezdődött a temetők előtti részek rendbetétele, valamint a szemetesek kiürítése.
Utolsóként elhangzott, hogy aki teheti jöjjön el a
november 5-én tartandó ingyenes szűrőnapra.
 
Az ülésről készült vágatlan felvételt november 3-án csütörtökön láthatják az érdeklődők az Eleven Televízió műsorán.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!