Jó ütemben halad Tenk község településfejlesztési akciója PDF 
Helyi Hírek (2011.) - Térségi
Írta: Eleven Televízió   
2011. augusztus 25. csütörtök, 01:00
Tenk község önkormányzata már a 2010. évben elhatározta, hogy a településen lévő három, szilárd burkolattal még el nem látott utcáját, a lakossági igényekkel összhangban, pályázati forrásból megépíti.
A községi önkormányzatok kötelező feladata a tulajdonukban lévő utak karbantartása, illetve a balesetmentes közlekedés lehetőségének biztosítása. Ezért is kiemelt feladat Tenk községben, hogy a Mikszáth Kálmán, Vörös hadsereg és a Felszabadulás utcákban megoldódjon a régi földutak szilárd burkolattal történő felújítása. Ezzel párhuzamosan a csapadékvíz elvezetésének megoldására is sor kerülhet, amely az utak egyik oldalán elhelyezett szikkasztó árkok kialakításával kerülne megvalósításra. A 2011. évben, az önkormányzat sikeres pályázata után sor kerülhet ezen célok megvalósítására.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0047 azonosító számú pályázaton elnyert forrásból július hónapban elkezdődhetett az előzetes tervek alapján a tényleges megvalósítás. A kivitelezés az elmúlt időszakban a tervezett ütemben haladt. Megtörtént a tereprendezés és a három útszakasz előkészítése. Lassan a végéhez közeledik az utak alapjának elkészítése, az árkok kialakítása. Várhatóan a tervek szerint, időben elkezdődnek az aszfaltozási munkálatok is.
A projekt tervezett befejezési dátuma 2011. szeptember 15. A beruházás összköltsége 19.327.527 Ft, ennek az összegnek a 95 %-át az önkormányzat uniós pályázati forrásból fedezi A Tenk Község településfejlesztési akciói fejlesztése című ÉMOP-3.1.3/B-09-2010-0047 azonosító számú felhívására sikeresen pályázva az önkormányzat 18.361.150 Ft támogatást kap a beruházás megvalósításához.
Bővebb információ: BV Média Bt. - Eleven Televízió - Vukovich Ákos kapcsolattartó Telefon: 30/296-8854 E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!