Diákolimpia Mezőkövesden
Írta: Eleven Televízió   
2011. május 23. hétfő, 09:32
Mezőkövesden több napon keresztül mérkőztek meg egymással a környék iskoláinak tanulói. Ezek a találkozók a Magyar Diáksport Szövetség keretén belül szerveződött diákolimpiai feljutásos versenyek.
A Magyar Diáksport Szövetség 1987-ben alakult társadalmi szervezet, mely a közoktatásban - alap- és középfokú oktatási intézményekben - működő diáksport szervezetek országos érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Az MDSz ma az ország legnagyobb és legnépesebb gyermek- és ifjúsági szervezete, mely tevékenységét a fizikai aktivitás, a testnevelés és a sport mentén, illetve területén fejti ki.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Május elején kilátogattunk az atlétika versenyek Mezőkövesd város és vonzáskörzetének döntőjére, ahol többek között Bükkábrány és Mezőkeresztes csapatai mérték össze tudásukat egyéb környékbeli iskolák csapataival.
A diákok indulhattak csapatban vagy egyéni versenyen is. Mind a csapat, mind az egyéni verseny győztesei továbbmennek a megyei döntőre, ahonnan lehetőség van továbbjutni az országos döntőre, ahol a Diákolimpiai bajnok címért küzdenek.
 
Eredmények: (kattintson a szövegre!)
 
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!