Karácsonyi készülődés Bükkábrányban

Az elmúlt időszak sok lehetőséget kínált a bükkábrányi és a térség településein élő gyerekeknek arra, hogy ráhangolódhassanak a közeledő ünnepre.
Néhány helyre mi is ellátogattunk kameránkkal, említsünk meg hát egy-két Bükkábrányi programot.

December 7-én, kedden délután a nagycsoportos óvodások látogattak el a Tornácos házba, amely már karácsonyi díszben pompázott. A kályha melege, a karácsonyfa és a mézeskalács finom illata igazi ünnepi hangulatot árasztott. Minden gyerek díszített mézeskalácsot, melyet végül jóízűen el is fogyasztott.
Hirdetés_______________________________________________________________________





14-én az óvoda adott otthont annak a foglalkozásnak, melynek során szebbnél szebb karácsonyfadíszeket, apró ajándékokat, kukorica füzért készíthettek a kicsik. Ezek nagy része az aulában felállított hatalmas karácsonyfára került ünnepi díszként.
15-én délután a könyvtárban, a hónap meséjét hallgathatták meg az 1. és 2. osztályos napközisek. Noha ez a program nem új, mert minden hónapban sor kerül rá, mégis ünnepi töltést kapott a délután. A mese ugyanis egy karácsonyi történet volt. Aki pedig figyelt és helyesen válaszolt a történettel kapcsolatos kérdésekre még külön jutalmat is kaphatott.
Mind az említettek, mind pedig a többi színes program segített a gyerekek szellemi és lelki felkészülésében a jeles ünnepre.

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!