Tájaink és kincseink-Diósgyőrben vendégeskedik a kiállítás

Miskolcon, a diósgyőri városrészben, a 21.számú Általános Iskolában nyílt meg a Dél-Bükköt és a Borsodi Mezőséget bemutató különleges kiállítás. Immár a 20.helyszínen tekinthető meg a tárlat, és közel 13.000 ember láthatta már a bükki és mezőségi kincseinket.
Diósgyőrben a Terra Altrix Alapítvány segítségével mutatkozhat be a tárlat, akik a többi környékbeli általános iskola és középiskola figyelmét is felhívták a kiállításra, így november 12-éig folyamatosan érkeznek majd az osztályok megtekinteni a tárlatot, és a filmeket.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A megnyitóra hétfőn délelőtt került sor, elsőként az iskola tanulói adtak a témához illeszkedő hangulatos műsort.
A vendégeket Seresné Horváth Zsuzsanna önkormányzati képviselő, Budáné Tóth Gabriella, az iskola igazgatója, és Sztachó Zoltánné, a Terra Altrix Alapítvány elnöke is köszöntötte, majd szokás szerint a kiállítás alkotói, szervezői mondták el gondolataikat főként a természetvédelemmel összefüggésben.
A tárlat november 12-ig látogatható a diósgyőri iskolában, eddig az időpontig a kiállítás alkotói számos rendhagyó órát is tartanak majd több iskola diákjainak is.
Ezt követően a tárlat továbbra is marad Miskolcon, a Baross Gábor Szakközépiskolában vendégeskedik majd november második felétől.

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!