Országos Családi Könyvtári Napok rendezvényei Bükkábrányban

Október 4-10. között országszerte olyan rendezvényekre került sor, amelyek felhívják a figyelmet arra, milyen alapvetõ szerepe van a könyvtáraknak az olvasóvá nevelés folyamatában.
A könyvtárak színes programokkal készültek szolgáltatásaik népszerûsítésére a családi napok keretében.
Bükkábrányban a Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidõ Központ is színes programokkal várta az érdeklõdõket.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Október 4-én
az Állatok Világnapja alkalmából kisállat simogatásra várták a gyerekeket ahol nemcsak többféle madárral, rágcsálókkal és kisemlõsökkel ismerkedhettek meg, de betekintést kaphattak tartásuk rejtelmeibe is.

Október 5-én Kiss Ottó költõ vezetésével egy rendhagyó órán vehettek rész a 3. és 4. osztályos tanulók, ahol elmerülhettek a versek sokszínû világában.
Október 6-án szerdán délután a Baba-mama klub foglalkozására várták az érdeklõdõket.
Október 7-én csütörtökön a Lábita Lábbábszínház látogatott el a Napsugár Napköziotthonos Óvodába, amelyet az óvodásokon kívül az iskola 1 és 2. osztálya is megtekintett. Az elõadáson hallott mese a távoli Erdélybe kalauzolta el a kicsiket.
Október 8-án délelõtt Korpás Károly a Mezõkövesdi Fotolkulb elnöke úti élményeirõl hallhattak egy beszámolót rendhagyó óra keretein belül az iskola 7. és 8. osztályos tanulói.
Délután 3 órától pedig Filmklub várta az érdeklõdõket ahol a vetített természetfilmek az állatok csodálatos világába nyújtottak betekintést.
Október 9-én délután Netre fel címmel 20 órás számítástechnikai képzés indult útjára, amely segítségével a jelentkezõk elsajátíthatják az internet adta lehetõségeket, bepillantást nyerhetnek az internetes levelezés rejtelmeibe.

 

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!