Október elsõ vasárnapján, 3-án a Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplõ Vatta csapata Tibolddarócra utazott.
Az ifjúsági csapatok mérkõzését a tibolddaróci ifisták 3-0 arányban nyerték meg.
A Tibolddaróc-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 15 órakor vette kezdetét.


Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


A találkozó elsõ félidejében a két csapat elõtt felváltva alakultak ki helyzetek, felváltva ostromolták ellenfelük kapuját.

A 25. percben a vattaiak javára büntetõrúgást ítélt a játékvezetõ. A 11-est Kõmûves János értékesítette, így vezetést szereztek a vattaiak, 0-1 lett az állás javukra.
A 30. percben a vattaiaknak sikerült ismét betalálni a hazai daróci együttes kapujába, ezúttal Pelyhe László volt eredményes, így 0-2 lett a találkozó állása.
A hazai tibolddaróci csapat törekvései a gólszerzésre nem jártak eredménnyel, nem sikerült betalálniuk a vattai kapuba ellentétben Vatta csapatával, akik a 45. percben Juhos Tamás találata révén tovább növelték góljaik számát, így 0-3 lett az eredmény, amely egyben a félidei eredmény is maradt.
A 2. félidõben a hazaiaknak 20 perc elteltével sikerült végre gólt szerezniük, Szûcs Levente gólja révén szépítettek, 1-3 lett az állás.
A góljukat követõen a daróciak mindent megtettek hogy további gólokat szerezzenek, azonban ennek ellenére a vattaiak sem ültek rá az eredményre és alakítottak ki õk is helyzetet.
A 2. félidõben az egyetlen hazai találaton kívül már több gól nem született, így a Tibolddaróc-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye tehát 1-3 maradt.


További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):




További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattints a képre!):


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a
Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!