Testületi ülés volt Bükkábrányban

2010. szeptember 28-án tartotta ebben az összetételben a választások elõtti utolsó testületi ülését Bükkábrány község képviselõ testülete. Az ülésen összesen három napirendi pont került megvitatásra.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

Elsõként a BÁMK pedagógiai programjának módosítására került sor. A nevelõtestületek elõzetesen már megtárgyalták és elfogadták a változtatásokat. Óvodai nevelési programjában összesen kettõ, az Arany János Általános Iskolában pedig egy esetben, a szöveges értékelés alkalmazásában változott a program. A képviselõ – testület egyhangúlag támogatta a módosítást.
Második napirendben indítványok, javaslatok között meghívó hangzott el az „Ábrányi Õsz” címû rendezvényre. Kérdésként hangzott el a Géczy út csapadékvíz elvezetése és az ivóvíz rendszer üzemeltetési jogának kérdése.
Harmadik napirendben tájékoztató hangzott el a képviselõ – testület 2006 – 2010. évi munkájáról Tóth – Móricz Péter polgármester elõadásában. Elhangoztak idõrendben a legnagyobb beruházások részletei, évenként bontásban a nagyobb feladatok megoldása, valamint az is, hogy a testület összesen több mint 50-szer ülésezett és több mint 45 rendeletet hozott az elmúlt idõszakban. Elhangzott, hogy sikerült az intézmények zavartalan mûködését biztosítani. A beszámoló végén Dudás Sándorra emlékeztek a képviselõk egy perces néma felállással.
Az elsõ rész után zárt ülésen segélyeket, kérelmeket tárgyaltak a képviselõk.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!