Ismét változatos programokat kínált a 60. Bányásznap

A múlt hétvégén zajlott Bükkábrányban az 60. Bányásznap.
A kilátogató közönséget érdekes programok várták mindenki megtalálhatta a kedvére való mûsort. A gyerekek sem unatkoztak hisz egész nap ugrálóváron és szórakoztató játékokon mulathatták az idõt.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A délelõtt folyamán harangjáték szentelõ rövid kis ünnepség nyitotta meg a napot.
A délutáni programsorozat az Emõdi Brass Fúvószenekar felvonulásával vette kezdetét. Õket követte a már a gyerekek elõtt is ismert Csiribiri Együttes zenés gyermekmûsora.
A sporttelep névadó ünnepsége után, ami ezentúl Szép Pál nevét viseli a bükkábrányi óvodások és iskolások zenés táncos produkciója következett, majd Maksa Zoltán humorista mozgatta meg a rekeszizmokat. A humorista fellépését követõ táncshow mindenki figyelmét a kisszínpadra irányította. Eközben az nagyszínpadon az Illés emlékzenekar készülõdött, hogy felelevenítsenek egypár jólismert régi dallamot.
A zenekar után Halmai Richárd gitármûsorára sokan kíváncsiak voltak, elõtte és utána pedig Kiss Ádám táncprodukcióját láthatták az egybegyûltek. Az este két élõkoncertet is láthatott a nagyérdemû. Elõször a Deák Bill Blues Band, majd a Hooligans együttes teremtett fergeteges hangulatot. A két koncert között a bányáról készült filmet nézhette a közönség.
Az este zárasaként lézershow-ban és tûzijátékban gyönyörködhettek a kilátogatók.

 

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!