Aranykezek kézmûvestábor Bükkábrányban
Az idei évben is megrendezésre került az "Aranykezek" kézmûvestábor Bükkábrányban a Sport és Szabadidõ Központban.
A ballagást követõ héten kezdõdõ program hétfõtõl péntekig, reggeltõl délutánig kínált programokat az érdeklõdõ bükkábrányi gyermeknek.
Szerencsére minden évben egyre népszerûbbek a hasonló kezdeményezések, egyre több gyermek tölti így hasznosan el nyári szünetének kezdetét.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Ebben az évben is pedagógusok segítségével több kézmûves technikát sikerült a gyermeknek elsajátítani. A pénteki kirándulás kivételével délelõttönként a textil-, csuhé-, és papírtechnika, körmönfonás, bõrözés és üvegfigurák készítésének rejtelmeibe láthattak bele a résztvevõk.
Hétfõ délután játszóház várta az érdeklõdõket gyöngyfûzéssel, és különféle ügyességi játékokkal.
Kedden kipróbálhatták a nemezelést, bepillantást nyerhettek a csontfaragás mûvészetébe, valamint megismerkedhettek különféle régi hangszerekkel is.
A szerda délutáni program ételszobrászat és íjászat volt, míg csütörtök délután a Galagonya Bábszínház meséje kötötte le a gyerekek figyelmét.
Az egy hét alatt összegyûlt számos érdekesebbnél érdekesebb kis ajándék tárgyakat az elõadás után megtekinthették az érdeklõdõk egy kiállítás keretében. A hagyományokhoz híven az elkészült tárgyakat mindenki hazavihette.
A program zárásaként pénteken Aggtelekre látogattak a gyermekek, ahol a cseppkõbarlangot és a helyi nevezetességeket tekintették meg.

 

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!