Köztünk élnek - Bemutatkozik a Mezőkövesdi Kutyaiskola (2006.)
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 23. hétfő, 16:49
Nézőink között is bizonyára sokan vannak a kutya tulajdonosok. Az viszont, hogy ki mit vár el saját kutyájától, mennyire akarja fegyelmezett, ugyanakkor hűséges társsá nevelni egyéni megítélés kérdése. A lehetőség viszont adva van.
Kameránkkal a Mezőkövesdi Kutyaiskolába látogattunk el, ahol lehetőség nyílik a kedvencek kiképzésére. Sorozatunknak ebben a részében Nagy Erika, a kutyaiskola vezetője van segítségünkre. Értékes információkkal szolgál egyrészt a kiképzés menetéről, másrészt a kutyák tartásáról is hasznos dolgokat hallhat a néző.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Egy új, lassanként sportággá fejlődő versenyszámmal, az agilityvel is megismerkedhetünk. Ez a gazditól és kutyától egyaránt nagy figyelmet és kitartást követelő, akadálypályán folyó verseny bármely kutyafajta számára elsajátítható, ide értve akár a keverék kutyusokat is. A teljesítés öröme mellett pedig kiváló szórakozási és mozgási lehetőséget biztosít. Aki tehát a filmben látható teljesítményt szeretné viszontlátni saját kedvencétől is, annak érdemes felvennie a kapcsolatot a kiképzőkkel.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!