2010. április 4-én vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei Sajóvámosra utaztak a soron következõ bajnoki labdarúgó mérkõzéseik lejátszására.
Az ifjúsági együttesek találkozóján a sajóvámosi ifisták 5-0 arányban gyõzték le a vattai ifjúsági csapatot.
A Sajóvámos-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 óra 30 perckor kezdõdött.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A találkozón már a 11. percben megszületett az elsõ találat, a sajóvámosiak szereztek vezetést Kiss István révén.
A 25. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot a vattai Juhász Krisztiánnal reklamálásért.
A gólt követõen a vattaiak próbálkozásai a gólszerzésre és az egyenlítésre nem jártak eredménnyel, bár lehetõségeik voltak már nekik is, nem sikerült a labdát a vámosi kapuba juttatniuk.
A 30. percben Gyöngy Tibor szabálytalan megmozdulását is sárga lappal figyelmeztette a játékvezetõ, majd 10 perccel késõbb a 40. percben Kõmûves Roland is elkönyvelhetett magának egy sárga lapot.
Az elsõ játékrészben a helyzetek és kidolgozott lehetõségek ellenére a vattai csapatnak nem sikerült az ellenfele kapujába juttatni a labdát, így a 2. félidõ 1 gólos sajóvámosi elõny mellett vette kezdetét.
Az 50. percben a játékvezetõ a sajóvámosi Petõ Zsoltnak mutatott fel sárga lapot mivel ellenfelével szabálytalankodott saját 16-osán belül, valamint a vattaiak javára büntetõrúgást ítélt, azonban a 11-est nem sikerült értékesíteniük, így maradt az eredmény változatlan.
Az 57. percben a vámosi Varga Lászlónak mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ szabálytalan megmozdulásáért. Az ezt követõen szabadrúgásból pedig a vattaiaknak Harsányi Csaba találata révén sikerült kiegyenlítenie, így az 58. percben 1-1 lett az állás.
A 68.percben a vámosi Balogh Attila is sárga lapos játékvezetõ figyelmeztetésben részesült, majd a 75. percben a vattai Offenbecker Józsefnek, továbbá a 78. percben Ákos Imrének is felmutatta a sárga lapot a bíró.
Már a hosszabbítás pillanataiban, a 92. percben következett be változás az eredményben, a vattaiakat hidegzuhanyként érte, amikor Nagy József találata révén a sajóvámosiaknak sikerült ismét megszerezni a vezetést, így 2-1 lett az állás, amely egyben a Sajóvámos-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye is maradt.

További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):



További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):




Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!