Nyílt tanítási órák a vattai iskolában
2010. március 30-án, kedden, nyílt tanítási órákat tartottak a Szemere Bertalan Tagiskolában Vattán az iskola elsõ osztályában, amelyre a nagycsoportos óvodásokat és szülõket várták. Az elsõs kisdiákok olvasásból és angol nyelvbõl mutathatták meg tudásukat társaiknak és az érdeklõdõ szülõknek.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A közös órák jó hangulatban teltek el. A családias légkörben az óvodások is bátran vettek részt a számukra is érdekes feladatokban. A tanítási órák után a szülõk kötetlen beszélgetésen tehették fel az iskolával és az elsõsök beíratásával kapcsolatos kérdéseiket.
Az Európai Iskolagyümölcs-Program keretében januártól a vattai Szemere Bertalan Tagiskola részt vesz az Európai Közösség pénzügyi támogatásával finanszírozott programban. A gyümölcs heti rendszerességgel érkezik az iskolába, és a tanulók az utolsó tanítási órájuk után vehetik át. Az akció, melynek célja az ifjúság táplálkozási szokásainak javítása nagyon népszerû a gyerekek körében. Amellett, hogy az egészséges táplálkozást támogatja az Unió, támogatja a magyarországi alma felvásárlását is. A Magyarországon termett alma mindig is világhírû volt, melynek ízét, zamatát most a gyerekek is élvezhetik.

 


 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!