Húsvét alkalmából kézmûveskedtek a bükkábrányi iskolások és óvodások
2010. április 1-én Bükkábrányban az Arany János Általános Iskolában húsvéti játszóházat szerveztek a gyermekeknek. Reggel az elsõ óra elõtt a második osztályosok rövid mûsort adtak elõ. Ezután délután 2 órára várták az érdeklõdõket az ebédlõbe.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

A diákönkormányzat által szervezett kézmûves foglalkozáson a pedagógusok és gyermekek közösen készítettek különbözõ húsvéti ajándék tárgyakat. Készültek karkötõk és gyûrûk gyöngybõl, különféle origami virágok és többféle technika és anyag alkalmazásával dekoratív dísztárgyak, mandalák is.
A bükkábrányi óvodában a szülõket is várták azokra a kézmûves délutánokra, amelyek keretében mindhárom csoport gyermekei a húsvéthoz kötõdõ tárgyakat készíthettek el.
Mindhárom csoportban többfajta alkotás készült, az anyukák, apukák és természetesen az óvónõk segítségével.
A kiscsoportba március 30-án kedden várták az érdeklõdõ szülõket, ahol különféle technikák alkalmazásával csibéket készítettek, tojást és gipszképeket festettek. Végül mindenki megkóstolhatta a gyerekek által készített aprósüteményt.
Március 31-én szerdán a középsõ csoportban a szép számban megjelent szülõk szalvéta tartót készíthettek papírból, nyuszifigurákat sólisztgyurmából valamint a húsvéthoz szorosan kötõdõ tojást is díszíthettek.
Csütörtök délután a nagycsoportba is ellátogattak a szülõk a kézmûves foglalkozásra. Itt is mint az elõzõ napokban többféle technikával ismerkedhettek meg a kreatív apukák és anyukák. A közös program során nyuszifigura készült tojásból, szalvétagyûrû valamint különbözõ állatfigurák papírból. A munka során üdítõvel is kedveskedtek a jelenlévõ gyerekeknek és szüleiknek.

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!