Testületi ülés volt Mezõnyárádon
 
2010. február 15-én hétfõn tartotta idén a második testületi ülését Mezõnyárád község képviselõ testülete. Az ülésen összesen 6 pont került megvitatásra
A testületi ülést 2010. február 18-én,csütörtökön 17 óra 44 perctõl tekinthetik meg az Eleven Televízióban.

Hirdetés_______________________________________________________________________








Elsõként az önkormányzat 2010. évi költségvetését tárgyalták. Felmerült egy olyan kérés is, hogy a polgárvédelemre elkülönített összeget lehetõség szerint növeljék, de ezt a kérést elutasították. A költségvetést 7 igen, 2 nem és 1 tartózkodás mellett elfogadták.
Második napirendben a közfoglalkoztatási terv elfogadását hagyta jóvá egyhangúlag a képviselõ testület. Felmerült egy tavasszal esedékes falubejárás ötlete is, mellyel egyetértettek a jelenlévõk.
Harmadik napirendi pontban a köztisztviselõk teljesítménykövetelményeinek meghatározására került sor. Itt szóba került, hogy újraindul a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálata, valamint a települési honlapra kerüljön fel minél több információ, amely akár megkönnyíthetné az ügyintézés menetét is. Ezt a jelenlévõk egyhangúlag elfogadták.
Negyedikként a Vöröskereszt Szervezet támogatási kérelmét fogadták el egyhangúlag, amelynek összege 50.000 Ft.
Ötödik napirendben az óvodával kapcsolatos tájékoztatót hallhattak a jelenlévõk. A jelenlegi létszám 2013-ra 43 fõre csökken ezért szükségessé válik, hogy a jelenlegi 3 óvodai csoport helyett a következõ tanévtõl 2 óvodai csoport mûködjön. Ezt 1 tartózkodás mellett elfogadta a képviselõ testület.
Hatodikként az idõszerû feladatok megtárgyalására került sor, amelyben a Krisztina Hotel beruházásának állása, valamint a közvilágítással és a helyi újsággal kapcsolatos kérdések merültek fel. A polgárõrség szolgálati autójának gázüzemûvé történõ átalakítása 180.000 Ft-ba kerülne, amely rövid távon akár 1 éven belül is megtérülhet.

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!