Farsangi ünnepségek térségünkben

2010. február 10-én szerdán rendezték meg a hagyományos farsangi mulatságot a mezõnyárádi óvodában. Mind a három csoport külön kis mûsorral készült az alkalomra, majd bemutatták a szebbnél szebb jelmezeket. A felvonulások után közös tánc várta a kicsiket az óvoda aulájában.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A vattai óvodában február 11-én tartották a farsangi mulatságot. Egy rövid kis mûsor után a gyerekek külön-külön vonultak a szülõk elé, jelmezükhöz kapcsolódóan verset is mondtak a gyerekek.

A jó hangulatú délután ezután folytatódott még az óvodában, az ovisok táncolhattak, a szülõk pedig a vendéglátásról gondoskodtak.
A múlthéten Mezõkeresztesen is elkezdõdött a farsangi szezon. Február 12-én pénteken tartották a Kossuth Lajos Általános Iskolában az alsó tagozatosok farsangi mulatságát. A délutáni órákban tartandó rendezvény sok érdekességet és látnivalót kínált az érdeklõdõknek. Elõször a csoportos jelmezesek felvonulását tekinthették meg, amely igen látványos volt. Ezt követte egy meglepetés mûsor melyet Balázs Daniella és táncosai adtak elõ.
Minden jelenlévõ szavazatot adhatott le a gyerekek által készített álarcokra, amelyekbõl a legjobbakat díjazták is.
Amíg a zsûri dolgozott a versenyzõk megszabadultak jelmezeiktõl és birtokba vették a táncparkettet. Félóránként tombolahúzás volt ahol rengeteg ajándék talált gazdára.
Az óvodások február 13-án szombaton rendezték meg hagyományos farsangi mulatságukat, amelyen a gyerekek különbözõ érdekes, humoros jelmezekben vonultak szüleik elé. Délelõtt a József Attila úti, délután pedig a Szent István úti óvoda gyermekeit láthatták az érdeklõdõk.
Az óvodások egyéni ötletek alapján készült jelmezekkel és csoportos produkcióval is készültek erre az alkalomra. A mûsor és a gyermekek bemutatkozása után megtelt a táncparkett az egybegyûltekkel. A vetélkedõk után tombolahúzásra került sor , ahol sok-sok ajándéktárgyat lehetett nyerni.

 


 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!