Testületi ülés volt Bükkábrányban

 
2010. január 28-án került sor Bükkábrányban az év elsõ képviselõ-testületi ülésére. A 14 órakor kezdõdõ megbeszélésen az elõzetesen meghirdetett 6 helyett 8 napirend került megvitatásra.
A testületi ülést 2010.február 4-én,csütörtökön 17 óra 30 perctõl tekinthetik meg az Eleven Televízióban.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Elsõként
a bölcsõdei nyersanyagnormát fogadták el a jelenlévõk, majd ezzel összhangban a második napirendben megállapításra kerültek a bölcsõdei térítési díjak is. A jelenlévõk egyhangúlag támogatták mindkét elõterjesztést.


Harmadik napirendben
a 2010. évi közfoglalkoztatási terv került megvitatásra. Ez évben is minden lehetõséget ki kell használni, hogy minél nagyobb számú karbantartó személyzetet tudjon a település alkalmazni. A vonatkozó jogszabályok azonban sajnos folyamatosan változnak, de a tervezésnél mindenképp a legideálisabb lehetõségeket kell figyelembe venni. A testület 9 igennel fogadta el a 2010. évi közfoglalkoztatási tervet.


Negyedik napirendben a szociális étkezések 2010. évi térítési díját
fogadta el az ajánlások alapján a testület 9 igen szavazattal.


Ötödik napirendben megválasztották a szavazatszámláló bizottságok tagjait
. Az elõzõ évekhez képest nem történt változás. A megválasztott tagok jól végezték munkájukat korábban is, így 9 igennel támogatták a jelölteket.


Hatodik napirendben
a bölcsõde használatba vételi engedélyéhez szükséges nyilatkozatok és dokumentumok beszerzését és felhasználását rögzítették a jelenlévõk 9 igen szavazattal.


Hetedik napirendben
döntött a testület egy valamivel több, mint 600m2 földterület bérbeadásáról 30 éves idõtartamra, a Bányász Szakszervezet és a Bányász Hagyományokért Egyesület részére, hogy az emlékház elõtti területen saját forrásból egy elkerített részt hozzanak létre, és oda két a termelésbõl kivont gépet állítsanak ki. A testület 9 igennel támogatta az elképzelést.


Nyolcadik napirendben
indítványok javaslatok között szerepelt: falutábla helyreállítása, a Béke út 31. szám elõtt egy csõtörés miatt felbontott útszakasz javítása.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!