Átadták az új óvoda épületét Bükkábrányban
2010. január 18-án adták át immár hivatalosan is Bükkábrány község elmúlt éveben elkészült egyik legnagyobb beruházását, a megújult Napköziotthonos Óvodát és Bölcsõdét.
A meghívottakat Kiss Sándorné óvodavezetõ köszöntötte, majd a gyermekek rövid mûsora után, Gergely Zsolt a B-A-Z Megyei Közgyûlés Alelnöke méltatta ezt a térségi szinten is jelentõs beruházást.

Hirdetés_______________________________________________________________________




 

Tóth-Móricz Péter ünnepi beszédében szót ejtett a kezdetekrõl és arról miért gondolta úgy a testület, hogy a megvalósításra váró feladatok közül elsõ helyen szerepelteti ezt az építkezést.
Ezután a történelmi egyházak részérõl Hajdu Ferencné lelkész asszony és Nagy István esperes szentelte és áldotta meg az épület komplexumot.
Az ünnepi torta felvágása után, mindenki megtekinthette az elkészült és már csak a gyermekekre váró berendezett csoportszobákat, valamint az épület többi részét. A bölcsõde a tervek szerint februárban indul. Az elõzetes igényfelmérés szerint rengeteg a jelentkezõ nem csak a településrõl hanem a térségbõl is a létesíthetõ 10 maximum 12 férõhelyre.

A pohárköszöntõt Tállai András országgyûlési képviselõ mondta. Beszédében kiemelte hogy jól döntött a képviselõ-testület amikor ezen fejlesztés mellett tette le a voksát, hiszen így a jövõnek épített. Elmondta még, hogy ez a beruházás is megmutatja, hogy Bükkábránynak vezetõ szerepet kell betölteni a kistérség életében ha akarja, ha nem.
Másnap január 19-én reggel 9 órára várták a szülõket és érdeklõdõket az óvodába, ahol egy kis mûsor után minden gyermek megkapta kitûzõjét, amelyen az intézmény új neve Napsugár Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsõde szerepel. A jelenlévõket Kiss Sándorné óvodavezetõ vezette végig az új épületben.

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!