Szemere Nap a vattai iskolában
Január 18-a Szemere Bertalan halálának évfordulója. A 41 éves évfordulón, a nevét viselõ vattai általános iskolában megemlékezõ koszorúzást tartottak.
Délután 14 órától mûveltségi vetélkedõvel folytatódott a nap. Tibolddaróc, Mezõkeresztes, Mezõnyárád és Bükkábrány 8. osztályosokból álló csapata fogadta el a meghívást, valamint a vendéglátók csapata indult a megmérettetésen.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Komoly felkészültséget igényelt
a vetélkedõ, hiszen nem csak a történelemben, de a magyar irodalomban, a mûvészetekben és a zenében is jártasnak kellett lenniük a versenyzõknek. A szervezõk ezen tudományok bevonásával színesítették ezt a találkozót.

A több órán át tartó küzdelembõl végül a Szemere Bertalan Tagiskola "Szemere Útitársai" nevû csapata került ki gyõztesen. Második helyen Kossuth Lajos Általános Iskola "Kossuth" csapat végzett Mezõkeresztesrõl. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a tibolddaróci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola "Rákóczi utódai" nevû csapata léphetett. Negyedik illetve ötödik helyen pedig a mezõnyárádi Szederkényi Anna Tagiskola "SZESZE" nevû csapata és a bükkábrányi Arany János Általános Iskola "Arany csapat" nevû csapata végzett.

 


 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!