Wahorn András mûveibõl nyílt kiállítás Mezõkövesden

A neves festõ, Wahorn András mûveibõl nyílt kiállítás Mezõkövesden november 27-én a Rózsa Galériában, a Zsóry Fürdõ szomszédságában.
A autodidakta módon tanuló avantgárd festõmûvész, grafikus, webdizájner aktív közéleti szerepet is vállal,az alternatív zene iránt érdeklõdõk pedig a '80-as éveben mûködõ Bizottság együttes tagjaként is emlékezhetnek rá.

Hirdetés_______________________________________________________________________




A legtöbben mégis abból a mûsorból ismerhetik, amelynek során régi Cadillacjét hozták haza kalandos úton az Egyesült Államokból barátjával, Fábry Sándorral.

Kalandos életérõl, az Amerikában töltött évekrõl, a mûvészetekhez való viszonyáról, festményeirõl is szó esett abban a beszélgetésben, amelyre a kiállítás megnyitója kapcsán került sor.
A Munkácsy-díjas mûvész képei egy szóban megfogalmazva leginkább meghökkentõek. Fontos elemek mûvészetében a humor,a szokatlan képzettársítások.
A vele készült érdekes, elgondolkodtató beszélgetés szerkesztett változatát hamarosan Önök is megnézhetik, a kiállítást pedig december 18-áig láthatják minden nap 12-tõl 20 óráig.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!