Testületi ülés volt Bükkábrányban

November 3-án kedden 14:00 órakor tartották Bükkábrányban a soron következõ testületi ülést. Összesen öt napirendi pontot vitattak meg a jelenlévõk.
Elsõként a közfoglalkoztatási terv módosítására került sor. Az út a munkához program keretein belül az eddig alkalmazott 2 fõ karbantartó mellé lehetõség volt még további három fõ alkalmazására. A testület egyhangúlag támogatta a módosítást.
Hirdetés_______________________________________________________________________




Második napirendben az intézményi átalakítások miatt módosítani kellett a polgármesteri hivatal alapító okiratát. Ez tulajdonképen egy technikai jellegû változtatást jelentett. A tagok 8 igennel támogatták a napirendet.
Harmadik napirendben 8 igennel elfogadásra került a 2010. évi belsõ ellenõrzési terv, amelyet a kistérségi társulás szakemberei végeznek majd november hónapban.
Negyedik napirendben elfogadásra került a szociális rendelet néhány változtatással, amelyre elsõsorban az alapfogalmak változása miatt volt szükség. Változott a születési és temetési segély mértéke is.
Ötödik napirendben indítványok, javaslatok között elhangzott hogy pótolni kell az elmaradt napirendi pontokat, meg kell hívni a következõ testületi ülésre a közszolgáltatást végzõ cégek képviselõit.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!