Mezõkeresztes - Tard bajnoki labdarúgó mérkõzés

2009. október 31-én szombaton a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság õszi szezonjának utolsó, 11. fordulójában Mezõkeresztes csapata Tard együttesét fogadta hazai pályán. A bajnoki labdarúgó mérkõzés 13 óra 30 perckor kezdõdött el.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

A mezõkeresztesi együttes javára már az 5. percben büntetõrúgást ítélt a játékvezetõ. A 11-est Kaló Gábor értékesítette így vezetést szereztek a keresztesiek.
A 26. percben vette elõ a bíró elõször a zsebébõl a sárga lapot és mutatta fel a keresztesi Pásztor Norbertnek.
A 31. percben a Tardi Nyikes Attila is sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült, majd a 41. percben a szintén tardi Ádám László reklamálását elégelte meg a bíró és mutatott fel neki is sárga lapot.
A 45. percben még Galambos Zoltán is elkönyvelhetett egy sárga lapos játékvetetõi figyelmeztetést.
Az elsõ félidõben a keresztesiek egyetlen találatán kívül több gól egyik fél részérõl sem született, így a 2. félidõt egy gólos keresztesi elõny mellett kezdhették meg a csapatok.
Az 53. percben Baba József reklamálását elégelte meg a bíró és mutatott fel neki is sárga lapot, majd az 59. percben a tardi Gáspár Zoltán is hasonló játékvezetõi figyelmeztetésben részesült.
A 68. percben a keresztesiek tovább növelték elõnyüket, ezúttal Kis László volt eredményes, így 2-0 lett az állás javukra.
A 70. percben Kovanyicz Balázsnak is felmutatta a sárga lapot a játékvezetõ. A 75. percben Ádám László reklamálását követõen neki is sárga lapot mutatott fel a bíró, de mivel az elsõ játékrészben már részesült hasonló játékvezetõi figyelmeztetésben a bíró elõvette a piros lapot is és küldte idõ elõtt az öltözõbe a játékost.
A 79. percben Kántor Róbert megszerezte a keresztesi együttes 3. találatát is, ezáltal 3-0 lett az eredmény.
A hátra lévõ idõben több találat már nem született egyik fél részérõl sem, így a Mezõkeresztes – Tard felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye 3-0 maradt.
A Mezõkeresztesi csapat pedig a 2. helyrõl 23 ponttal várhatja a tavaszi folytatást úgy, hogy az elsõ helyezett Sajóörös csapata 7 ponttal elõzi meg õket.



További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!




További eredmények és tabella - ifi- nagyításhoz kattints a képre!



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!