Testületi ülés volt Mezõnyárádon


Mezõnyárád község képviselõ-testülete 2009. október 26-án tartotta soron következõ ülését. Összesen 8 napirendi pont került megvitatásra.
Elsõként egyhangúan elfogadták a mozgókönyvtári feladatok ellátásáról készült beszámolót.

Az ülésrõl készült felvételt teljes egészében megnézhetik az Eleven Televízióban  október  29-én, csütörtökön 17 óra 30 perctõl.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Második napirendben
tárgyalta a testület a belsõ ellenõrzési tervet. A 2010-es évben decemberben tartanak ellenõrzést a Kistérségi társulás szakemberei, a vizsgálat tárgya a tárgyi eszközök nyilvántartásának ellenõrzése lesz.

Harmadik napirendben módosítást fogadtak el a jelenlévõk az elektronikus kapcsolattartással kapcsolatban. 2009. október 1-tõl a hivatalok elektronikusan is képesek kommunikálni az ügyfelekkel. A teljes elektronikus ügyintézés bevezetésére azonban még várni kell.
Negyedik napirendi pontban Szabó János bérleti szerzõdését tárgyalta a testület. Közterületen felállított könnyû szerkezetes garázs havi bérleti díját 5000 Ft/hó-ban állapították meg. A képviselõk 9 igennel támogatták a napirendet.
Ötödik napirendben a tenisz klub bérleti szerzõdését tárgyalták a képviselõk. A tervek és elõzetes egyeztetések alapján a megállapodás határozatlan idõre szólna és mindkét fél számára tartalmaz olyan biztosítékokat, amely alapja lehet egy tartós hosszútávú együttmûködésnek. A végleges döntést egy késõbbi ülésre halasztották.
Hatodik napirendi pontban felmerült a háziorvosi szerzõdés módosításának kérdése. A képviselõk alaposabb elõkészítést javasoltak és egyhangú döntés alapján egy késõbbi ülésen kívánnak visszatérni a kérdésre.
Hetedik napirendben a Héra alapítvány pályázatához való csatlakozásról döntöttek a tagok. A pályázatba kötelezõen beépített biztosítékok miatt a testület nem támogatta a csatlakozást.
Nyolcadik napirendben indítványok, javaslatok között a csatornázási, helyreállítási munkákról esett szó. Közmunkaprogram, fásítás, temetõben lévõ öreg fák kivágása, reklámok közterületen való elhelyezésének szabályozása, fiatalok szórakozási lehetõségei.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!