Svájci segítség magyar kistérségeknek
A Svájci Hozzájárulás Program Hivatala tájékoztatót tartott a Kazincbarcikai és Mezõkövesdi kistérség lehetséges pályázóinak, projektgazdáinak és partnereiknek 2009. október 19-én 13:00 órától Mezõkeresztesen, a Polgármesteri Hivatalban.
"Regionális fejlesztés Észak-Magyarországon és Észak-Alföldön" címmel az NFÜ-vel közösen meghirdetett pályázati felhívás 8 hátrányos helyzetû kistérséget érint.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A kétkörös pályázaton az állami-, civil és versenyszféra által közösen kidolgozott, alulról jövõ kezdeményezésekre épülõ, integrált programokkal lehet részt venni. A 15 millió svájci frankból a kiírók körülbelül 4 komplex, több szektort átfogó foglalkoztatást növelõ pályázatot kívánnak támogatni, melyek egy vezér projektbõl és támogató projektbõl állnak össze. A pályázat benyújtója minden esetben közintézmény lehet, partnerként természetesen mindenkinek lehetõsége van kapcsolódni a projecthez. Az elnyerhetõ támogatás a teljes költség 60-85% ig terjedhet. A pályázatok elsõ körének benyújtására 2010. január 15-ig van lehetõség. Az elbírálás után várhatóan a tényleges megvalósulás 2011-re várható abban az esetben, ha a pályázó sikeresen teljesíti a pályázat második körét, amelyben már részletesen ki kell dolgozni az elsõ körben felvázolt terveket.


További információk az alábbi linkre kattintva:

http://www.nfu.hu
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!