Szüreti bál Bükkábrányban

A több éves hagyományt követve az idén is a hetedik osztály szülõi munkaközössége szervezte Bükkábrányban a szüreti batyus bált október 17.-én szombaton. A mulatságra az iskola ebédlõjében került sor. A rövid megnyitó után az alsó tagozatosok szórakoztatták táncmûsorukkal a megjelenteket.
Majd a hetedik és nyolcadik osztályosok elõadása következett, mely a szõlõ és borkultúra történetébõl és a több száz éves szüreti hagyományokból adott szemléletes ízelítõt. A megnyitót a kisebbek újabb táncos mûsora zárta.
Igazi batyus bálhoz illõen az asztalokat megtöltötték a vendégek által hozott ízletes sütemények, legkülönbözõbb italok, melyekbõl mindenki válogatás nélkül fogyaszthatott.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A késõ estébe nyúló táncos mulatsághoz a talpalávalót Sike László szolgáltatta. Éjfélkor pedig a szerencsések részesülhettek a tombolanyeremények valamelyikébõl.

Szintén az eddigi évek gyakorlatát követve, a rendezvény bevételének jelentõs részét az idei tanévben ballagó nyolcadik osztálynak juttatják el a szervezõk. A fennmaradó összegbõl pedig az iskola többi osztálya gazdálkodhat.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!