A Bükki Nemzeti Park vendége a "Tájaink és kincseink" címû kiállítás
A kiállítás a kistérség 7 települése után-ahol több mint 3500-an látták már - ellátogatott Felsõtárkányba, ahol a Bükki Nemzeti Park látogatóközpontjában nyílt meg hétfõ délután a tárlat.
A kiállítást a Bükki Nemzeti Park igazgatója, Duska József nyitotta meg, aki beszédében kitért arra, hogy fontos a természet megismerése, és annak a helyes megítélése, hogy a természettõl mit vehetünk el, és hogyan tudjuk mi segíteni azt, hogy helyreálljon az egyensúlya.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Ezt követõen a Felsõtárkányi Általános Iskola tanulói adták elõ mûsorukat az Állatok Világnapja alkalmából, majd a kiállítás szervezõi mondták el gondolataikat, illetve beszéltek arról, milyen céllal készült el ez a kiállítás.
Mivel részben szakmai közönség látogatja majd a tárlatot,ezért a kiállítás ötletét, a megvalósítás menetét, a jövõbeni elképzeléseket is megismerhették a látogatók, annak érdekében, hogy más tájegységekrõl is hasonló tárlat készülhessen.
A tárlat ezt követõen az egri Eszterházy Károly Fõiskolára vándorol tovább, ahol a természettudományi tanszék hallgatói számára, a filmek, a fotózás kapcsán pedig a média szakos hallgatók számára is bemutatásra kerül, de természetesen bárki megnézheti majd a Líceum épületében október 19-én megnyíló kiállítást.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!