2009. szeptember 27-én vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei a Sajószöged csapataival mérkõztek meg, ezúttal idegenben léptek pályára.
Az ifjúsági együttesek találkozója 14 órakor vette kezdetét. Az ifisták mérkõzését a sajószögediek 3-0 arányban nyerték meg. A Sajószöged-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 órakor vette kezdetét.

 

 

Hirdetés_______________________________________________________________________








 
 
A találkozón a 8. percben a játékvezetõ máris büntetõrúgást ítélt a hazaiak javára. A 11-est Kovács András értékesítette, így a sajószögediek már gyorsan a mérkõzés elején megszerezték a vezetést.
A 11-est követõen az elsõ félidõben is inkább a sajószögediek diktálták az iramot és alakítottak ki õk helyzeteket, aminek eredményeként a 30. percben tovább növelték elõnyüket, Kondor Norbert találata révén 2-0-ra változott a mérkõzés állása.
Az elsõ félidõben a vattai csapatnak nem sikerült szépítenie, nem sikerült gólt szerezniük, így 2-0-ás elõny mellett vetett véget a játékvezetõ az elsõ 45 percnek.
A 50. percben Komló Péternek mutatott fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot, szabálytalan megmozdulásáért.
Az 57. percben megszületett a vattai csapat elsõ találata, Juhos Tamás lõtte a hazaiak kapujába a labdát, így 2-1-re változott a találkozó állása.
A 61. percben Német Attilának mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ.
A második félidõben megváltozott a játék képe, már a vattaiak irányítottak és tettek meg mindent annak érdekében, hogy egyenlíteni tudjanak.
A 90. percben a bíró még utoljára elõvette a zsebébõl a sárga lapot és mutatott fel ezúttal K. Tóth Péternek.
A vattai csapatnak akaratuk ellenére azonban nem sikerült kiegyenlíteni, nem sikerült megszerezni második találatukat, így a Sajószöged-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye 2-1 maradt.

Tabella és további mérkõzések - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!

 Tabella és további mérkõzések - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!